Over Coachfinder

Coachfinder is een initiatief van Psychologie Magazine, dé autoriteit in Nederland op het gebied van persoonlijke groei. Psychologie Magazine ondersteunt lezers en gebruikers in hun ontwikkeling, door bevindingen uit de psychologie te vertalen naar inzichten voor het dagelijks leven – al bijna 40 jaar. Met een van de meest gelezen maandbladen van Nederland, met online trainingen, met masterclasses, themaspecials en psychologische tests. Psychologie Magazine helpt je verder – van de eerste hulpvraag tot aan de professional.

Iedereen verdient een coach!

Wij geloven dat coaching een belangrijke stap is in zelfontwikkeling. Maar de juiste coach vinden blijkt nog niet zo eenvoudig. En wat mag je eigenlijk verwachten van een coach? Om de drempel naar coaching te verlagen en consumenten te helpen in de zoektocht naar de juiste coach, is Psychologie Magazine in 2019 gestart met Coachfinder. Via Coachfinder.nl kunnen consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach vinden die goed bij ze past. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk een afspraak maken. Elke Coachfinder-coach biedt bovendien een gratis intakegesprek aan.

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden alle coaches door het team van Psychologie Magazine voor Coachfinder geverifieerd. Dit betekent onder andere dat elke coach minimaal een opleiding gevolgd moet hebben die geaccrediteerd is door een organisatie die wij erkennenVoor coaches biedt Coachfinder een platform die hen in staat stelt om beter vindbaar te zijn voor potentiële cliënten. Daarnaast ontvangen zij 13 keer per jaar Psychologie Magazine en krijgen ze onbeperkt toegang tot álle online artikelen en de digitale leeromgeving (met verdiepingsmodules en live online masterclasses). Zo helpt Coachfinder ze om nóg beter te worden in hun vak en proberen we samen met de coaches de drempel naar coaching te verlagen.

Mind.You en Coachfinder

Mind.You is de online coach voor jouw medewerkers. Mind.You helpt hen om met hun persoonlijke uitdagingen en ambities aan de slag te gaan. Mind.You is een leer- en inspiratieplatform over mentale vitaliteit en wellbeing. Je medewerker logt in op een online omgeving waar hij of zij een profiel aanmaakt. Op grond van een zelftest inventariseren we de behoefte en wensen van de medewerker. Vervolgens ontvangt hij een advies voor een op programma-op-maat. Ieder programma bevat e-learningmodules, inspiratie- en verdiepingscontent en microlearnings. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld en is altijd up-to-date. Een-op-een coaching van medewerkers kan onderdeel zijn van het aanbod. Daarvoor maakt Mind.You gebruik van de coaches van Coachfinder, het grootste coachingplatform van Nederland.